Groepsaccommodatie


Het Groepshuys: een sfeervol groepsverblijf voor gezelschappen op Koudenburg

Het Groepshuys is compleet vernieuwd. Het is een sfeervol en rookvrij verblijf, geschikt voor families, verenigingen, bedrijven en clubs. Het is minder geschikt voor rolstoel-gebruikers.

Centraal verwarmd en voorzien van alle gemak, zoals een comfortabele zithoek met flatscreen en stereo, 2 royale eettafels met stoelen en 2 toiletten, biedt het een gastvrij verblijf aan jong en oud. De moderne keuken is voorzien van afwasmachine, magnetron, 6 pits fornuis met gasoven en een grote koelkast met vriesvakje.

In de accommodatie vindt u 5 slaapkamers elk voor 4 personen. In elke slaapkamer staan 2 stapelbedden voorzien van matras, hoofdkussen en dekbed. Het verblijf is geschikt voor gezelschappen van 10-20 personen, in overleg uit te breiden tot 36 personen. Voor een overzicht: zie de plattegrond. U huurt het Groepshuys in z’n geheel af voor uw gezelschap. Het verblijf is het hele jaar geopend.


Opmerkingen:

  • U kunt zelf kussenslopen, dekbedovertrekken en hoeslakens meenemen of u kunt bedlinnen- en/of handdoeksets huren op Koudenburg. U dient dit wel van te voren te reserveren.
  • Er zijn 2 toiletten, douchen kan gratis in het verwarmde toiletgebouw op het terrein.
  • Honden zijn soms in overleg toegestaan. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

 

 

 

Huurmogelijkheden


Er zijn verschillende mogelijkheden en prijzen voor het huren van het groepsverblijf. 
Klik hier voor meer informatie. 

 

Wilt u reserveren of meer info? Neem dan contact op met Parc Koudenburg: tel. 0519-554367 of mail naar: info@koudenburg.nl voor prijzen en verdere informatie.


Plattegrond Groepshuys
Gezelschapsarrangement 
Schoolreisarrangement

Groepsaccomodatie

Groepsaccomodatie

Groepsaccomodatie