Gezelschapsarrangement


Boekbaar vanaf 15 personen

Uitwaaien met de vereniging, een gezellig weekendje weg met vrienden of een teambuilding-uitje met het bedrijf? Het Groepshuys biedt plaats aan gezelschappen tot 20 personen (in overleg uit te breiden tot 36 personen). Zie de plattegrond. U huurt het Groepshuys in z’n geheel af voor uw gezelschap. Klik hier voor meer informatie over het groepsverblijf.

 

Fietshuur kunt u rechtstreeks boeken via Nobel Fietsverhuur of Fietsverhuur Kiewiet . Uw bagagevervoer kunt u daar eventueel ook regelen.

 

We bieden een voordelig arrangement aan dat te boeken is vanaf 15 personen en uit te breiden naar 36 personen en eventueel naar meerdere nachten. Prijs hiervan op aanvraag. Vrijdag aankomst om ca. 15:00 uur en zondag vertrek voor 12:00 u.

 

Opmerking: er zijn 2 toiletten, douchen kan gratis in het verwarmde toiletgebouw op het terrein.

Het gezelschapsarrangement bestaat uit:

  • Een welkomstdrankje in gezellige, op het Parc gelegen A.G.’s Pub
  • 2 x een overnachting 
  • Een gezellige barbecue op zaterdag-avond op het overdekte terras bij de A.G.’s Pub (p.p. bestaande uit 2 stokjes saté, 1 hamburger, filetlapje, stokbrood en kruidenboter, diverse sauzen, frisse salade en huzarensalade.

  • U bedient deze avond zelf de barbecue.


Zelf meenemen of huren (wel van te voren reserveren): kussenslopen, dekbedovertrek, hoeslaken, handdoek.

 

Kosten

De kosten van het arrangement vindt u in de prijslijst van het Groepshuys.
Hierin staan tevens de bijkomende kosten vermeld (waarborg, servicekosten etc).

 

Reserveren

Wilt u reserveren of meer info? Neem dan contact op met Parc Koudenburg: tel. 0519-554367 of mail naar: info@koudenburg.nl.

 

Bekijk de plattegrond van het Groepshuys.
Hier vindt je meer informatie over het Groepshuys.


Tips voor vermaak:

Een golfclinic op de vlakbij gelegen golfbaan, varen met powerboat De Tornado, strandzeilen, fietstochten, etc. Wat dacht u van een strandrit of een actief outdoor-middagprogramma (teambuilding!). Voor ideeën en prijzen zie Amelinks of kijk op de site van de VVV. Via onze receptie kunt u ook diverse activiteiten boeken. Tel. 0519 554367.

Gezelschappen

Gezelschappen

Gezelschappen