Contact en route Koudenburg


Adres

Recreatiepark Koudenburg
Oosterhiemweg 42
9161 CZ Hollum-Ameland
Telefoon: 0031-(0)519-554367
Fax: 0031(0)519-554450
info@koudenburg.nl.


Route:

Wij zijn te bereiken met taxi, bus, auto, fiets en vliegtuig.


Eigen vervoer:

Kaart en routebeschrijving vanaf uw eigen adres: klik hier. Indien u uw auto wilt meenemen, dient u dit voortijdig te reserveren bij Wagenborg Passagiersdiensten tel: 0519-546111.

 
Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer:

Leeuwarden-Holwerd. Op Ameland neemt u de bus richting Hollum, waar u kunt uitstappen op Recreatiepark Koudenburg. Meld de chauffeur vooraf wel even dat u naar Recreatiepark Koudenburg wilt.


Avontuur in de lucht!

Boek een introductievlucht vanaf een vliegveld bij u in de buurt. Tijdens de vlucht krijgt u uitleg over het toestel. U bent niet verplicht om lessen te nemen! Beschouw het als een avontuurlijke manier om naar Ameland te reizen. Kijk op de kaart hieronder voor prijzen (op basis van 2-3 personen, meer personen op aanvraag). Stuur ons een mail voor meer informatie.Per Powerboat.

Of wat dacht u van een ruige tocht over het wad met een powerboat. Stuiterend over het zilte nat wordt u met deze taxi naar het eiland gebracht. Goed vasthouden, bagage stevig verankeren en stap na een verfrissende overtocht met een zelfverzekerde glimlach aan wal: “Hallo landrotten, I’m back”. Meer informatie: www.offshore-ameland.nl