Comfortplaatsen


Uw eigen comfort tentplaats van 7x7 m met water en stroom op de plaats, afgescheiden door haag en struiken. Deze plaatsen zijn erg populair. Ze zijn echter niet bereikbaar voor campers.

 

 

Waar vindt u de Comfortplaatsen?

  • Open de plattegrond (nieuw venster)
  • Zie de plaatsen A1 t/m A5

De Comfortplaatsen kunt u boeken via het reserveringssysteem (blauwe knop onderaan de pagina). Het systeem geeft aan welke plaatsen nog vrij zijn in de door u gekozen periode).

De A-velden beschikken over gratis WiFi.

 

 

Alle plaatsen zijn in de buurt van de speeltuin en centrale voorzieningen, waaronder de verwarmde sanitaire ruimtes met baby verzorgstation, spoelafdeling, wasserette en sauna. Douchen gaat zonder munten en is reeds bij de prijs inbegrepen. Auto’s parkeren op een centraal parkeerterrein. Een overzicht van de verschillende kampeerplaatsen en een prijsoverzicht vindt u bij de tarieven (onderaan de pagina).

 

 

Prijsvoorbeeld Comfortplaatsen

  • 2 personen met kleine tent
  • € 22,48 per nacht

 

 

Op het park bevindt zich een gezellige Pub waar u kunt poolen, spelletjes doen of gewoon even gezellig een slaapmutsje halen. Iedere dinsdag kunt u in de pub mee doen aan de klaverjascompetitie en iedere zondag wordt hier een welkomst barbecue gehouden, incl. gratis T-shirt voor uw kind.

Aan gezelligheid, service en een goede nachtrust hechten wij veel waarde !

 
Waar is het jeugdveld?

Het jeugdveld is niet meer aanwezig. Jeugdige kampeerders kunnen contant met ons opnemen over de mogelijkheden voor kamperen (info@koudenburg.nl of bel 0519-554367).

 

Comfort

Comfort

Comfort