Compleet ingerichte tenten


Ontspannen kamperen op Ameland met alle comfort van thuis? Op Koudenburg kunt u compleet ingerichte tenten huren. Deze ingerichte tenten zijn zeer ruim van opzet en geschikt voor maximaal 4 personen.

De tenten zijn voorzien van vier 1-persoonsbedden met kussens geplaatst in 2 slaapgedeeltes, waar in ieder twee 1-persoonsbedden naast elkaar staan. Er is een tafel met stoelen. De tent is verder uitgerust met een 3-pits gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, bestek en servies (zie verder de pdf met de inventarislijst). Voor een bijzettent dient u zelf een eigen plaats (bijvoorbeeld een comfortplaats) te boeken.

 

Uw compleet ingerichte tent:

Een totaal nieuw concept. De Redwood Outdoor Maclura is een combinatie van de klassieke stormtent met de eigenwijze uitstraling van een moderne tent. Maclura 390 is gemaakt van Ripstop Outdoor Cotton en daardoor supersterk. Deze tent heeft extra versterkingen die ervoor zorgen dat de tent bij een flinke storm zonder enige moeite zal blijven staan. Tenten van Outdoor Cotton zijn uitermate geschikt voor kampeerders die voor een langere tijd op dezelfde plek kamperen.


Prijzen
25/05 - 06/07 Weekprijs € 335,- midw/wkend € 251,-
06/07 - 24/08 Weekprijs € 425,- ---
24/08 - 31/09 Weekprijs € 335,- midw/wkend € 251,-
Hemelvaartweekend & Pinksterweekend: Do/ma en vrij/di  € 275,-
Maximaal 4 personen. Prijzen all-in.

 

Waar vindt u de Compleet Ingerichte Tenten?
Op de plattegrond: zie de plaatsen B1, B7 & B8
Bekijk de plattegrond in een nieuw venster

 

Optionele kosten:

Zie tarieven kamperen (algemeen)


Voor reserveren of meer info:

info@koudenburg.nl

 

 

Ingerichte tenten

Ingerichte tenten