Royaalplaatsen


Deze (familie)plaatsen zijn 10x10 m voorzien van electriciteit en water. Uw eigen plaats voor uw camper, toercaravan of grote familietent voorzien van stroom en water. Afgescheiden door coniferen en struiken.


De B-velden beschikken over gratis WiFi.

 

Te boeken als B1-B10 & B14*
(Camper/toercaravan/grote tent met stroom en water)

* Voor de nummers van de veldjes, zie de plattegrond op de reserveringspagina’s van virtueel boeken.

Alle plaatsen zijn in de buurt van de speeltuin en centrale voorzieningen, waaronder de verwarmde sanitaire ruimtes met baby verzorgstation, spoelafdeling, wasserette en sauna. Douchen gaat zonder munten en is reeds bij de prijs inbegrepen, net als de btw. Auto’s parkeren op een centraal parkeerterrein. Een overzicht van de verschillende kampeerplaatsen en een prijsoverzicht vindt u bij de tarieven.

Wilt u met de toercaravan lagere tijd verblijven op Koudenburg? Dan kunt u kiezen voor een seizoensplaats of een voor-of naseizoenplaats. Kijk hiervoor bij de tarieven.

Op het park bevindt zich een gezellige Pub waar u kunt poolen, spelletjes doen of gewoon even gezellig een slaapmutsje halen. Iedere dinsdag kunt u in de pub mee doen aan de klaverjascompetitie en iedere zondag wordt hier een welkomst barbecue gehouden, incl. gratis T-shirt voor uw kind.

Aan gezelligheid, service en een goede nachtrust hechten wij veel waarde !

 

Royaal

Royaal

Royaal