Royaalplaatsen


Deze royale (familie-)plaatsen zijn 10x10 m groot en voorzien van electriciteit en water. Zo heeft u uw eigen plaats voor uw camper, toercaravan of grote familietent, afgescheiden door coniferen en struiken.

 

 

Waar vindt u de Royaalplaatsen?

  • Open de plattegrond (nieuw venster)
  • Royaalplaatsen: B2 t/m B6 & B9 t/m B11

De Royaalplaatsen kunt u boeken via het reserveringssysteem (blauwe knop onderaan de pagina). Het systeem geeft aan welke plaatsen nog vrij zijn in de door u gekozen periode).

De B-velden beschikken over gratis WiFi.

 

 

Alle plaatsen zijn in de buurt van de speeltuin en centrale voorzieningen, waaronder de verwarmde sanitaire ruimtes met baby verzorgstation, spoelafdeling, wasserette en sauna. Douchen gaat zonder munten en is reeds bij de prijs inbegrepen, net als de btw. Auto’s parkeren op een centraal parkeerterrein. Een overzicht van de verschillende kampeerplaatsen en een prijsoverzicht vindt u bij de tarieven (onderaan de pagina).

 

 

Prijsvoorbeeld Royaalplaatsen

  • 2 personen met grote tent/camper/toercaravan
  • € 27,03 per nacht

 

 

Wilt u met de toercaravan lagere tijd verblijven op Koudenburg? Dan kunt u kiezen voor een seizoensplaats of een voor-of naseizoenplaats. Kijk hiervoor bij de tarieven.

Op het park bevindt zich een gezellige Pub waar u kunt poolen, spelletjes doen of gewoon even gezellig een slaapmutsje halen. Iedere dinsdag kunt u in de pub mee doen aan de klaverjascompetitie en iedere zondag wordt hier een welkomst barbecue gehouden, incl. gratis T-shirt voor uw kind.

Aan gezelligheid, service en een goede nachtrust hechten wij veel waarde !

 

Royaal

Royaal

Royaal