Stel je vakantie samen

Groepshuis op Ameland

Ruime accommodatie in het Groepshuys van Parc Koudenburg Ameland Groepshuys Parc Koudenburg. Keuken. Groepshuys Parc Koudenburg. Doorkijk vanuit de zithoek. Groepshuys Parc Koudenburg. De BBQ hoek: geschikt voor grote groepen. A.G. (de naamgever van de fameuze Pub) aan 't werk achter de BBQ. Groepshuys Parc Koudenburg. Gezellige BBQ met de hele groep!

Sfeervolle groepsaccommodatie bij golfbaan, duinen, strand en zee 

Zoekt u een gezellig groepsverblijf aan de kust? Uw gezelschap is van harte welkom in ons Groepshuys, op loopafstand van het pittoreske dorp Hollum met z'n gezellige restaurants. Dit groepsverblijf is recentelijk compleet gerenoveerd, van alle gemakken voorzien, centraal verwarmd en sfeervol ingericht. Het Groepshuys is geschikt voor 20 personen De groepsaccommodatie is geheel gelijkvloers maar niet drempelloos. Geen verhuur aan rugby of voetbalteams.

Voordelig te boeken in combinatie met het gezelschap arrangement, incl. BBQ of het midweek schoolreis arrangement. Wilt u graag uw hond meenemen? Overlegt u dan even bij reservering, er worden kosten in rekening gebracht voor deze extra logé.

Indeling

Ruime zithoek met flatscreen en stereo, twee royale eettafels en open keuken met 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, en grote koelkast met vriesvak. In de groepsaccommodatie zijn vijf 4-persoons slaapkamers - elk met twee stapelbedden. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig, bedlinnen verplicht bij te huren. Er zijn twee toiletten. Douchen kunt u, tegen betaling, in het vlakbij gelegen verwarmde toiletgebouw, 75 meter verderop op het park. Overal gratis WiFi op Parc Koudenburg Het verblijf is het hele jaar geopend. Bekijk hier de indeling van het Groepshuys

Activiteiten rondom Koudenburg & op Ameland 

Bekijk de plattegrond van Koudenburg