Stel je vakantie samen

Groepshuis op Ameland

Ruime accommodatie in het Groepshuys van Parc Koudenburg Ameland Groepshuys Parc Koudenburg. Keuken. Groepshuys Parc Koudenburg. Doorkijk vanuit de zithoek. Groepshuys Parc Koudenburg. De BBQ hoek: geschikt voor grote groepen. A.G. (de naamgever van de fameuze Pub) aan 't werk achter de BBQ. Groepshuys Parc Koudenburg. Gezellige BBQ met de hele groep!

Sfeervolle groepsaccommodatie bij golfbaan, duinen, strand en zee 

Zoekt u een gezellig groepsverblijf aan de kust? Uw gezelschap is van harte welkom in ons Groepshuys, op loopafstand van het pittoreske dorp Hollum met z'n gezellige restaurants. Dit groepsverblijf is recentelijk compleet gerenoveerd, van alle gemakken voorzien, centraal verwarmd en sfeervol ingericht. Het Groepshuys is geschikt voor 20 personen; alleen in het geval van schoolreisjes eventueel uitbreidbaar naar 26 personen. De groepsaccommodatie is geheel gelijkvloers maar niet drempelloos.

Let op: wij verhuren niet aan rugby of voetbalteams!

U boekt het groepshuis in principe als tweedaags arrangement. Standaard boekt u het gezelschapsarrangement, met daarbij inbegrepen een voordelige BBQ. Voor groepen kinderen bieden wij echter ook de mogelijkheid om een schoolreisarrangement te boeken, bestaande uit twee overnachtingen en een snackmenu. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken dan naar de mogelijkheden. 

Het snackmenu a € 5,70 p.p. of de BBQ a € 21,10 p.p. (€ 13,00 voor kinderen) zijn ook los extra bij te boeken! Informeer ons naar de mogelijkheden.

Wilt u graag uw hond meenemen? Overlegt u dan even bij reservering, er worden kosten in rekening gebracht voor deze extra logé.

Aankomst en vertrek

Aankomst: Maandag, Woensdag of Vrijdag vanaf 15:00 (schoolreisjes niet op Vrijdag).

Vertrek: Woensdag of Vrijdag uiterlijk om 10:00; op Zondag uiterlijk om 17:00. 

Indeling

Ruime zithoek met flatscreen en stereo, twee royale eettafels en open keuken met 6-pits gasfornuis met oven, afwasmachine, en grote koelkast met vriesvak. In de groepsaccommodatie zijn vijf 4-persoons slaapkamers - elk met twee stapelbedden. Alleen voor schoolreisjes is uitbreiding naar 26 personen mogelijk. Dekbedden en hoofdkussens zijn aanwezig, bedlinnen verplicht bij te huren (m.u.v. schoolreisjes). Er zijn twee toiletten. Douchen kunt u, tegen betaling, in het vlakbij gelegen verwarmde toiletgebouw, 75 meter verderop op het park. Overal gratis WiFi op Parc Koudenburg Het verblijf is het hele jaar geopend. Bekijk hier de indeling van het Groepshuys

Activiteiten rondom Koudenburg & op Ameland 

Bekijk de plattegrond van Koudenburg