Stel je vakantie samen

Compleet ingerichte tenten Hollum Ameland

Compleet ingerichte stormtent op Parc Koudenburg 4 Slaapplaatsen en een ruime

Wilt u genieten van een kampeervakantie op de Wadden, vlakbij het strand en de duinen, maar zonder het gedoe van het opzetten van de tent? Op Parc Koudenburg zijn compleet ingerichte 4-persoons tenten te huur. De speciaal ontworpen tenten zijn een combinatie van de bekende klassieke stormtenten met één nokstok en de ruimte van een moderne tunneltent. Er zijn twee slaapcabines. Zowel slaap- als leefgedeelte zijn voorzien van een vast kuipzeil en ventilatie.  

Verder informatie: 

De Tunneltent is compleet ingericht met: vier eenpersoonsbedden (nieuw in 2019, lattenbodem onder het matras) ,  twee slaapcabine, een tafel, vier stoelen en een kampeerkeuken met een 3-pits gasstel, koelkast, koffiezetapparaat, bestek en servies. Zie voor details de inventarislijst van de compleet ingerichte tenten.

Let op: u dient zelf slaapzakken (of bijboeken), hoofdkussens, hoeslakens, handdoeken en keukenlinnen mee te nemen. Wij gaan ervan uit dat u de tent weer schoon en opgeruimd achterlaat, daarom berekenen we geen schoonmaakkosten.

Waar staan deze tenten? 

De ingerichte tenten staan in de buurt van de speeltuin en het centrumgebouw met z'n receptie, fietsenverhuur, snackbar & de A.G.'s pub. Het Badhuys met douches, toiletten, baby verzorgplek, wasserette, sauna en afwasgelegenheid is op 75 meter afstand. Douchen en de wasserette is tegen betaling, warm water voor de afwas is gratis. Overal gratis WiFi op Parc KoudenburgOp Parc Koudenburg is overal gratis WiFi beschikbaar.

De Compleet Ingerichte Tenten vindt u op de plaatsen B1, B7 en B8 op de plattegrond. 

Koudenburg is autoluw, u kunt uw auto tegen betaling parkeren op het centrale parkeerterrein.

Bij te boeken:

  • Dekbedden, 1 persoons.
  • Linnen, 1 persoons.
  • Handdoeken set (2 st.).
  • Fietsen en e-bikes zijn te huur op Parc Koudenburg.
  • Voor een eventuele bijzettent moet u een aparte kampeerplaats bijboeken (bijvoorbeeld een comfortplaats).
  • Parkeerplaats auto 

Bekijk de plattegrond van KoudenburgBekijk de kampeer-tarieven van Parc Koudenburg