Stel je vakantie samen

Voordelige BBQ in A.G.'s Pub

Heeft u iets te vieren? Of wilt u gewoon lekker en voordelig uit eten met uw groep of gezelschap? Dat kan bij A.G.'s Pub! In onze recentelijk vernieuwde BBQ lounge is het heerlijk vertoeven, zowel voor kleine als grotere gezelschappen. Ons BBQ arrangement geldt in principe voor groepen vanaf 15 personen.

Het BBQ arrangement bestaat doorgaans uit stokbrood met kruidenboter, een heerlijk saladebuffet en diverse soorten vlees en sauzen. Hierbij kunt u denken aan hamburgers, kip saté, speklappen, sparreribs, gamba's of kip drumsticks. Het vlees wordt bereid door een van onze medewerkers. In principe geldt er een lopend buffet concept. 

Let op: Heeft u een tweedaags arrangement geboekt in ons Groepshuys inclusief BBQ? U bedient dan zelf de BBQ! Wij zorgen uiteraard ervoor dat vooraf alles klaar staat.

We kunnen u informeren over de allergenen in onze producten. Vraagt u gerust de bediening ernaar. Zijn er vegetariërs of mensen met een voedselallergie aanwezig? Meldt dat dan graag voortijdig, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

BBQ Zondagen

In de zomer organiseren we wekelijks op Zondag een BBQ waarbij iedereen mag aanschuiven! Aanvang: 19:00. Graag vooraf (uiterlijk 17:00) reserveren bij de receptie of bij de Pub, of bel of stuur een appje naar 0519-554367.

BBQ Bootwateren

Op de Zaterdag in het weekend van Bootwateren organiseren we elk jaar een BBQ om 19:00. Ook hierbij mag iedereen aanschuiven, en geldt dat reserveren tot uiterlijk 17:00 vereist is.

Tarieven

€ 21,10 per volwassene

€ 13,00 per kind 4 t/m 12 jaar

Tarieven zijn exclusief drankjes! 

Andere wensen?

Graag een feestje geven, maar geen BBQ? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer info. & reserveren

Voor feesten is de Pub een zeer geschikte en gezellige locatie, we reserveren 'm dan speciaal voor uw gezelschap. Voor meer informatie kunt u ons bellen of Whatsappen op 0519-554367, of mail naar info@koudenburg.nl.