Stel je vakantie samen

Voordelig Golf arrangement

Houd u van golfen, maar ook van de zee & het strand?  Dan is een verblijf op Ameland, een uitkomst voor u. Op het mooie eiland Ameland vindt u Golfbaan Ameland waar u naar hartelust een balletje kunt slaan. De Golfbaan ligt direct naast Parc Koudenburg, u loopt zo de golfbaan op !

Wat zit er in het arrangement?

Ontvang 10% korting op uw 18 holes greenfee in combinatie met een luxe Golfvilla of comfortabele Duinchalet op Parc Koudenburg!

Bij het maken van de boeking, kunt u de gewenste greenfee-dagkaart kiezen bij stap 5 (Opties). De korting wordt automatisch berekend. 

Wel dient u dit van te voren bij te boeken         direct boeken

 

Golfen op Ameland

Op uw actieve golfronde bent u er echt helemaal uit. Uw dagelijkse zorgen laat u tijdens het golfen achter u, nog mooier dan op de "vaste wal". De lichtglooiende baan, is door de wisselende weersomstandigen een uitdaging. Loop uw rondje tussen de reeën, de konijnen, de buizerds en de valken.

Ameland is meer dan "golf"

Heeft u na 18 holes nog niet genoeg gezien van de uitdagende "links", dan vindt u strand en zee op loopafstand van uw verblijf. Maak eens een ontspannen strandwandeling of geniet eenvoudigweg van het warme zand. Ook een (elektrische) fietstocht door de duinen, langs het wad en door het bos is tijdens uw verblijf op Ameland een aanrader!