Stel je vakantie samen

Parc Koudenburg Hollum op Ameland

ideaal gelegen aan de golfbaan en een mooi natuur- en duingebied. Vlakbij het uitgestrekte strand, de vuurtoren en het pittoreske dorpje Hollum, met z'n gezellige cafe's en restaurants. Koudenburg is een familiebedrijf.

Tino Barf is de middelste zoon van A.G. (Arend Gerrit) en Tea Barf, de oprichters van het park en staat sinds 1994 aan het roer.  Wat Parc Koudenburg uniek maakt is de gemoedelijkheid van ons kleinschalige park met veel ruimte voor groen. Toen mijn ouders Koudenburg oprichtten in de jaren '70, hadden ze een specifieke sfeer voor ogen: "een park waar je zowel de gezelligheid kunt opzoeken als waar je rust vindt in je eigen vakantieverblijf ". Hierin slagen we nog steeds: alle accommodaties hebben eigen buiten leefruimte, maar rondom de speeltuin en de A.G.'s Pub is het gezellig levendig.

Zowel gezinnen als natuurliefhebbers en golfers voelen zich hier thuis en zijn we er trots op dat we vele gasten vaak terugzien. We hebben een hoog % aan terugkomende gasten, een mooier compliment bestaat toch niet ?

Alle ingrediënten voor een fijne vakantie aan zee. 

Het hart van Koudenburg

meer info...

Agenda

Lees meer

Faciliteiten & onze omgeving

Lees meer

Jaarplaatsen / te koop chalet 53 nieuw VERKOCHT !

Parc Koudenburg heeft een beperkt aantal jaarplaatsen beschikbaar voor toercaravans.

Lees meer

Plattegrond

Lees meer

Bereikbaarheid

Lees meer

Recreatieteam "Happybees.nl"

Lees meer

Onze vacatures op Parc Koudenburg Ameland

Lees meer

Huurfietsen op Parc Koudenburg

Lees meer