Stel je vakantie samen

Het hart van Parc Koudenburg

A.G.’s Pub is een gezellige Pub op Parc Koudenburg. Zomers op het terras kunt genieten van een welverdiend koud biertje, mooi glas wijn of een lekkere cappuccino. Na een prachtige strand-, fiets- of wandeldag is het fijn relaxen in de loungebanken met uitzicht op de speeltuin. U bent van harte welkom in de sfeervolle bar om een borreltje te drinken en te proosten op een heerlijke vakantie. 

Meer dan alleen een Iers biertje..

Op de tap zowel Amstel als Murphy’s Irish Red bier. Onze wijnen komen natuurlijk van Egbert Wijnen uit Hollum.. U kunt live voetbal of de Formule 1 kijken met uw vrienden. In de zomer elke zondag de gezellige familie-BBQ op het overdekte terras v.d. Pub. Dinsdagavond is het natuurlijk ouderwets gezellig met gehaktballetjes van A.G.(de oprichter van Koudenburg).

Personeels feesten..   

Voor feesten is de Pub een zeer geschikte en gezellige locatie, we reserveren 'm dan speciaal voor uw gezelschap. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0519-554367 of mail naar info@koudenburg.nl.

Open: zie Googlemaps.Onze welbefaamde Pizza’ s & Snacks  bestelt u  via T.0519-554367, alleen op openingstijden. Of bestel deze aan de bar en wacht hierop aan de bar.

Rond 17:00 uur het gezellig borrelen (politiek cafe), met kleine hapjes v.h. Huys. We hebben een eenvoudige eetkaart, informeer naar de mogelijkheden aan de bar.

Bekijk onze facebook pagina voor actuele informatie. 

Note: We kunnen u informeren op de Allergenen in onze producten op onze menukaart, onze snacks & pizza's. Vraagt u de bediening ernaar aub. 

 

Certificaat

 

Recommended
A.g.'s Pub