Stel je vakantie samen

Het hart van Parc Koudenburg

A.G.’s Pub is een gezellige Pub op Parc Koudenburg. Zomers op het terras kunt genieten van een welverdiend koud biertje, mooi glas wijn of een lekkere cappuccino. Na een prachtige strand-, fiets- of wandeldag is het fijn relaxen in de loungebanken met uitzicht op de speeltuin. U bent van harte welkom in de sfeervolle bar om een borreltje te drinken en te proosten op een heerlijke vakantie. 

Meer dan alleen een Iers biertje..

Op de tap zowel Amstel als Murphy’s Irish Red bier. Ook hebben we een mooie wijn - en bierkaart. U kunt live voetbal of de Formule 1 kijken met uw vrienden. In de zomer organiseren we de gezellige familie-BBQ op het overdekte terras v.d. Pub. Dinsdagavond is het natuurlijk ouderwets gezellig met gehaktballetjes van A.G. (de oprichter van Koudenburg).

Bruiloften of feesten..   

Voor bruiloften en feesten is de Pub een zeer geschikte en gezellige locatie, we reserveren 'm dan speciaal voor uw gezelschap. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0519-554367 of mail naar info@koudenburg.nl.

Onze afhaal horeca is open: (mogelijk maandags & dinsdags dicht)

elke dag v.a. 16:00 u. - 20:00 u. de bekende Pizza’ s & onze Snacks  bestel via T.0519-554367

Zodra het weer mag, starten we weer vanaf 17:00 uur. met het gezellige borreluur (politiek cafe), met kleine hapjes v.h. Huys. We hebben een eenvoudige eetkaart, informeer naar de mogelijkheden aan de bar. .

Bekijk onze facebook pagina voor actuele informatie.