Stel je vakantie samen

Het hart van Koudenburg

A.G.’s Pub is een gezellige Pub op Parc Koudenburg. Zomers op het terras heerlijk genieten van een welverdiend koud biertje, mooi glas wijn of een lekkere cappuccino. Na een prachtige strand-, fiets- of wandeldag is het fijn relaxen in de loungebanken met uitzicht op de speeltuin. U bent van harte welkom in de sfeervolle bar om een borreltje te drinken en te proosten op een heerlijke vakantie. 

Meer dan alleen een Iers biertje..

Op de tap zowel Amstel als Murphy’s Irish Red bier. Ook hebben we een mooie wijn - en bierkaart. U kunt live voetbal of de Formule 1 kijken met uw vrienden. In de zomer organiseren we elke zondag de gezellige familie-BBQ op het overdekte terras v.d. Pub. Dinsdagavond is het natuurlijk ouderwets gezellig klaverjassen, met gehaktballetjes van A.G., de oprichter van Parc Koudenburg.

Bruiloften of feesten..   

Voor bruiloften en feesten is de Pub een zeer geschikte en gezellige locatie, we reserveren 'm dan speciaal voor uw gezelschap. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0519-554367 of mail naar info@koudenburg.nl.

Openingstijden Voorjaarsvakantie: ( nog niet bekend..volg ons op Facebook !)

Elke dag vanaf 17:00 uur.. we starten met het gezellige borreluur, met kleine hapjes vh huys. We hebben een eenvoudige aangepaste eetkaart, informeer naar de mogelijkheden aan de bar. .

Bekijk onze facebook pagina voor actuele informatie.