Stel je vakantie samen

Babbelaar Ameland

Ameland heeft een nieuw likeurtje...Babbelaar Ameland! Een lichte aperatief, met de zachte smaak van boterroom en een vleugje toffee. Een drankje voor de echte Eilandliefhebber. Geniet ervan na een heerlijke dagje Ameland, op het terras, het restaurant of kom gezellig langs in A.G.'s Pub. Ook na uw diner, lekker bij de koffie of cappucino, is de Babbelaar Ameland een aanrader.

De likeur is verkrijgbaar in de supermarkt en de betere winkels op Ameland, verkrijgbaar als flacon (0.2 L). Wilt u een grotere fles bestellen, (0.7 L )? Geen probleem, dan bent u van harte welkom op Parc Koudenburg bij de receptie of aan de bar in de A.G.'s Pub. Ook in combinatie te verkrijgen met bijhorende Babbelaar Ameland glaasjes. Een leuk souvenier voor als u weer thuis bent na een prachtig verblijf op ons mooie eiland Ameland. 

Wilt u thuis ook genieten van de Babbelaar Ameland? Stuur dan een e-mail met uw persoonlijke gegevens naar info@koudenburg.nl en wij sturen u de factuur met betaallink toe. Na betaling zorgen wij dat de fles(sen) zo spoedig mogelijk verstuurd worden.