Stel je vakantie samen

Bereikbaarheid

Parc Koudenburg ligt aan de westkant van Ameland bij de vuurtoren. U kunt het park eenvoudig en op verschillende manieren bereiken:

Met de auto 

Waarschijnlijk maakt u gebruik van een navigatiesysteem - gebruik dan ons adres: Oosterhiemweg 42, Hollum. Maar ook zonder navigatie is 't simpel om Parc Koudenburg te vinden: vanaf de pier rijdt u het eiland op. Bij de eerste rotonde (bij het dorp Nes) gaat u linksaf richting Hollum. Bij de tweede rotonde (bij het dorp Ballum) gaat u rechtdoor en blijft u de richting Hollum volgen. Bij de derde rotonde (bij het dorp Hollum) gaat u rechtsaf naar Parc Koudenburg, dit staat ook aangegeven op de bewegwijzering rechts naast de weg. Volg de Oosterhiemweg voorbij de golfbaan, aan het einde van het weggetje bent u op uw bestemming.

We raden u aan de auto overtocht tijdig te reserveren bij Wagenborg Passagiersdiensten tel: 0519-546111.

Met de bus, taxi of de fiets

Vanaf de boot is Koudenburg goed te bereiken met de bus (naar Hollum) en kunt u direct naast het park uitstappen. Op de pier bij aankomst van de boot staan altijd taxi's klaar om u rechtstreeks naar Koudenburg te brengen. Het is een ritje van ongeveer 10 kilometer, dus ook met de fiets kunt u Koudenburg goed bereiken (zie routebeschrijving hierboven, of kies een alternatieve route vanaf Nes door de duinen, of langs de waddenzeedijk). 

Met 't vliegtuig: avontuur in de lucht.

Interesse in een avontuurlijke manier om naar Ameland te reizen? Boek een introductievlucht vanaf een vliegveld bij u in de buurt. Tijdens de vlucht krijgt u uitleg over het toestel. U bent niet verplicht om lessen te nemen! U kunt vliegen vanaf verschillende vliegvelden in Nederland. Stuur ons een mail voor meer informatie.