Stel je vakantie samen

Algemene voorwaarden

 

Alleenreizende jongeren/jeugd en groepen

De minimale leeftijd van de hoofdboeker dient 21 jaar te zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0519 554367. Alleenreizende jongeren, voetbalteams en (studenten)verenigingen worden niet toegestaan. Tussen 22:00 & 09:00 uur dient het stil te zijn op het park. Bij overtreding van deze regel wordt u direct vh park verwijderd en volgt er geen huurrestitutie.

Borgstelling

We mogen bij aankomst, bij gezelschappen, met het oog op eventuele schade welke tijdens u verblijf door toedoen van u of uw reisgenoten ontstaat, bij aankomst op het park een borg vragen. Deze dient u bij aankomst te betalen, betaald te zijn.

Corona virus

Als u moet annuleren door Corona, als gevolg van maatregelen vd overheid, krijgt u van Koudenburg een waardebon voor uw gedane betaling. Deze waardebon is geldig voor max een jaar, geteld na annulering.

Onze tarieven

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- op typefouten in onze tarieflijst. Op alle prijzen in de tarieflijst zijn wijzigingen voorbehouden.

Reservering wijzigen

Wanneer u de boeking wil wijzigen is dat mogelijk tot 28 dagen voor aankomst. De boeking mag na wijziging niet goedkoper dan de oorspronkelijke boeking zijn.

Voor het wijzigen van de boekingsperiode of objecttype (indien mogelijk) rekenen wij
€ 15,40 wijzigingskosten.

Annuleringen

Met extra zekerheid uw vakantie plannen kan door het afsluiten van een annuleringsverzekering. Deze dient u zelf af te sluiten.

Betalingen

Bij reserveringen langer dan 10 weken voor aankomst geldt: de eerste betalingstermijn is 50% van het totaalbedrag binnen 2 weken na reserveren, het restantbedrag (2e termijn) 4 weken voor aankomst. Wanneer u niet op tijd betaalt ontvangt u na het verstrijken van de termijn een 1e herinnering met de melding dat de betaaltermijn binnen 8 dagen voldaan dient te worden. Na het verstrijken van deze termijn ontvangt u een 2e dringende herinnering welke u ook binnen 8 dagen dient te betalen. Indien u hieraan niet voldoet laten wij uw reservering vervallen.

Indien u 4 tot 10 weken voor aankomstdatum reserveert is de betalingstermijn (het volledige bedrag) binnen één week na reserveren. Wanneer u niet op tijd betaalt ontvangt u na het verstrijken van de termijn een dringende herinnering met de melding dat de betaaltermijn binnen 3 dagen voldaan dient te worden. Indien u hieraan niet voldoet laten wij uw reservering vervallen.

Boekt u binnen 3 dagen voor aankomst dan kunt u het bedrag overmaken of bij aankomst voldoen. Het tonen van een betalingsbewijs (indien overgemaakt) is dan noodzakelijk bij aankomst.

Van uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail.